Random header image... Refresh for more!

Best of… 2012

Svět neskončil. Ale rok skoro už ano, a tak se na jeho poslední den akorát hodí nějaká krátká edice Best of :). Ať se vám daří v roce nadcházejícím a za náš malý blog tisíceré díky za vaši přízeň a komentáře.

mayan-cal_2012

  1. Theuškou Bubloškou bych to tady zaplnila klidně celý, takže to odbavím hned na začátku :). Vyrostl 16 centimetrů a 3,3 kilo. Naučil se klečet, lézt po čtyřech, chodit, běhat, jezdit na odrážedle. Mluvit. Spát i celou noc. Vyrostl mu 1. – 13. zub. Byl zdravej. Všechno tohle považuju za best of Theo 2012 :). A každou chvilku, kdy má dobrou náladu, směje se a něco nového vymyslí.
  2. No dobře, tak ještě jeden – oslava 1. narozenin. Doma 19. dubna a parkový piknik druhý den považuju dohromady za pro mě jednu z nejhezčích akcí tohoto roku.
  3. Maledivský týden byla naše první a zatím určitě nejpohodovější rodinná dovolená. Pláž, cachtání, potápění, drinčíky… a s naším “miminkem”! Co víc si přát. Doufám, že si to v příštím roce v podobné formě zopakujeme.
  4. Ze všech ostatních miminek, svateb a životních předělů mi největší radost udělala Janči květnová svatba, i když jsme se jí nezvládli z organizačních důvodů zúčastnit a mrzí nás to.
  5. Ivana bavil byznys trip do Orlanda - telefony a zábavní parky, to je jeho. Škoda, že je to tak daleko!
  6. Já jsem toho moc letos nepřečetla, ale rozhodně mohu doporučit Žítkovské bohyně.
  7. A nakonec asi i ten Twitter – šikovný ventil malých každodenních radostí i starostí. Snad je to občas zajímavý i pro vás. (Kdo si náhodou ještě nevšiml, nejnovější výkřiky se zobrazují tady vpravo).

3x reakce nize

1 Lenka { 31.12.2012 v 8:10 pm }

Tento rok byl opravdu povedený, plný úspěchů a radosti. Doufejme, že takové budou i ty následující. Všechno nejlepší do nového roku!
Tvoje Tweety jsou super … vždycky mě pobaví.

2 Veronika { 01.01.2013 v 11:21 am }

:-)
A co bys vybrala jako best of ze svýho roku ty? Ono to je fajn se zamyslet jen nad tým hezkým :)

3 Janča { 12.01.2013 v 12:38 pm }

Johóó, probojovali jsme se do top 7 :-). Děkujeme, Verunko! Představ si, že dodnes čekáme na dlouhé video ze svatby :-). Krásný seznam máte a plně věřím, že první bod je neobsáhlejší a nejintenzivnější :-). Krásný rok 2013 přejeme a hodně radosti!

Chcete neco dodat?