Random header image... Refresh for more!

Veselé Vánoce

Hurá, zase jsou tu Vánoce! Pro nás už podruhé bez úspěšného tandemu Popelky, Mrazíka a Pyšné princezny, ale vězte, že se vynasnažíme si je i tak užít. Jak nám už v obýváku bliká stromeček, hned se to zdá realizovatelnější.

Přejeme vám, ať si Štědrý den i sváteční dny následující užijete v pohodlí – domova, dobrých přátel, milenců, exmanželek, zvířátek i televize. Nepřehánějte to s cukrovím, nechte se hýčkat od babiček a tetiček a při nákupu vánočních dárků nezapomeňte na sebe :-) Do 366 dnů roku 2008 vám ještě chceme popřát hromadu dobrých nápadů, energii zvládnout starosti všedního dne, motivaci udělat svět lepším místem k životu a spokojenost v práci i v rodinném kruhu.

VESELÉ VÁNOCE!

Verča a Ivan (& Albert a Krýša lovící ozdoby na dolních větvích… sakryš)

2x reakce nize

1 Mamka { 24.12.2007 v 10:26 pm }

Taky šťastné a veselé!!! Právě při sledovaných výše zmíněných pohádek na Vás nejvíce vzpomínáme! Už jsme dnes zvládli: Krakonoš a lyžníci, Byl jednou jeden král,k Pyšnou a teď běží ta se zlatou hvězdou na čele. Nová pohádka se jmenuje Tři pírka, ale tu jsme při rozbalování dárků nějak propásli. Ale ona nám ji ČT ráda zopakuje. Jo a večer je Shrekoleda. Maxík leží na gauči a ani blikající stromeček ani ozdoby s ním vůbec nic nedělají. Pouze otevřívší se lednice ho probere z letargie. Zítra jedeme všichni do Vratislavic tak budeme pozdravovat. Hezky si užijte zbytek dnešního dne a vlastně, dorazil k Vám z Čech Ježíšek?

2 Veronika { 25.12.2007 v 8:09 am }

Ježíšek dorazil! Ačkoliv nevím, jestli neměl nějaké zkreslené informace, protože jsme podle něj byli nějaký podezřele hodný :-D

Chcete neco dodat?