Random header image... Refresh for more!

Sedmý měsíc, výbavička a plány

Jakmile se při prvním dítěti Vybavíte (a nepotřebné postupně naposíláte dál), na druhé dítě nemusíte kupovat prakticky nic. A i když je jiného pohlaví, trvá dva roky, než jí/mu v herně nebo šatníku začne něco chybět :-).

Takže jsme vám vyjasnila, že na individuální děti máte v takového situaci všechno :-), ale ono to začne přetékat ještě úplně jinudy, než kam dosáhnou nové dupačky!

Dvojkočárek – tak ten už máme. Třetí dítě se ponese, může jet taky na boardu, ideálně ale půjde po svých (Theo!!). Větší auto – vybíráme. Ještě víc postelí vedle sebe :o) – větší ložnici? Větší dům? No, taky se jdeme na nějaké příští týden podívat. Ale věřím, že tím to pro následující sezónu končí.

Sešli jsme se s porodní asistentkou, kterou jsme měli se Sárunkou. Na plánu jsme se, s malými upgrady tu a tam oproti minule, domluvili velmi snadno. Nepředvídatelné věci necháváme nepředvídatelnými, není třeba sáhodlouze vymýšlet co by kdyby. Pokryli jsme si to hlavní – přístupy, cíle, plány, a zbytek je mimo naši kontrolu. A taky její návrat ze Skotska 2. ledna, do kdy musím (a měla bych v pohodě!) vydržet.

Aktivity pro Theušku se Sárunkou jsou víceméně do prosince jasné, kolem Vánoc pak všechno všeobecně utichá, tak věřím, že si odpočineme a dočerpáme jim pořádně ty nádržky lásky a pozornosti. Dárky jsou povětšinou nakoupené, nebo na cestě! Leden pak plánujeme hustě zaimprovizovat a pak pokud možno naskočit do co nejsnesitelnější formy nového normálu. Nesvlíkej kalhoty, když je brod ještě daleko, je jedno z mých nejoblíbenějších a nejužitečnějších hesel.

pregnant_30w

2x reakce nize

1 Maminka { 11.11.2016 v 1:17 pm }

Ta fotka je jak “Boudo budko, kdo v tobě bydlí?” Krásné!

2 Janča { 20.11.2016 v 6:53 pm }

Nádherná fotka, Verunko!! Jste krásní!

Chcete neco dodat?