Random header image... Refresh for more!

Podzimní víkend

Nekoukejte do kalendáře, nepanikařte! Ale do Vánoc zbývá 8 víkendů (teď už jen 7), za 4 začíná advent. A za deset dvanáct víkendů kdoví, jestli se v novém počtu vůbec vyhrabeme z domu :-D. Takže je nejvyšší čas užít si naplno krásný katarský podzim a začít být proaktivní.

Tento víkend jsme tedy pojali kompletně outdoorově. Děti vyšťavené, ale s úsměvem od ucha k uchu. A za ten se stojí za to trošička přetrhnout :).

V pátek jsme začali jako obvykle v jezdecké škole, Theuškovi se konečně daří chytat rytmus koníkova klusání, tak už to pomaličku začíná k něčemu vypadat. Umí barvy koní (hnědej kůň není ve většině případů brown, ale chestnut, česky ryzák), ví, co jedí, i jak se jmenují důležité části výstroje (anglicky a česky samozřejmě).

28-10-2016 (6)

Domů, vybalit nákup, zabalit auto a tak kdy už pojedeme na tu pláž! Bude hodně lidí, nebude? Nebude ještě moc vedro? Má to cenu? Vždycky to má cenu :). Theo si užil skákání do vln, Sárunka zase hrabání v písku a opětovné zalévání děr vlnami. Na doma jsme jim ještě nabrali do dvou lahví písek, mušličky a vodu, aby měli ekosystémek na hraní.

28-10-2016 (2)

28-10-2016 (3)

28-10-2016 (4)

28-10-2016 (5)

28-10-2016 (1)

Domů jsme přijeli až za tmy, ale ne, my nejdeme hned spát. Musíme vyrábět Harry Potterovi novou hůlku. Nebo rovnou dvě! Aby měl na halloweenskou koledovačku zásobu, půl čtvrtka už jsme strávili výrobou Nimbusu 2000 :).

V sobotu byl v plánu akvapark. Theuška se do něj těšil už od začátku října, ale byl nemocný na společný den s domškoláky, tak jsme vyrazili až teď. Voda už je lehce studená, takže lidí poskrovnu, ale dokud svítí přes den sluníčko, těch 35 stupňů z člověka případné drkotání rychle vyžene. Theo jezdil i sám na velkých skluzavkách, ale nejvíc ho bavilo vlnobití; Sárunka taky drandila s Ivanem nahoru dolů a moc se jí líbilo i v kruhu na líné řece. Po sedmi hodinách řádění jsme si tu i dali večeři a (zase až za tmy :-D) vyrazili domů.

akvapark (4)

akvapark (2)

akvapark (3)

akvapark (5)

akvapark (6)

akvapark (7)

akvapark (8)

Proč ono to vždycky tak uteče? Další den prý zase pojedeme na pláž. A další zase do akvaparku. A pak zase na pláž. A tak pořád dokola :-). Takže myslím, že spokojenost. A výzva na víkend příští.

 

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?