Random header image... Refresh for more!

Světový týden nošení (Sáry)

Čili u nás jako obvykle :) Tak jsem se alespoň naučila tři nové úvazy, z nichž nejmíň jeden se u nás určitě natrvalo zabydlí.

ibw2014_babywearing

První tři měsíce jsme odnosili v elastickém Hoppedizu po Theuškovi – do takových 5-6 kilo dobrý, i když už je na něm dosavadní zátěž nezvratně znát.

V létě jsme přesedlali na lněný Little Frog Agate Natur II na střídačku s bavlněným Sugilitem, který si ale dával dle fotek výše tento týden pauzičku. Oba jsou super! Agáta na obrázku je tlustější a na omak hrubší, ale taky “nosnější” (líp drží, míň pruží, hůř se zavazuje, míň prokluzuje při vázání a ták).

Určitě časem dojde i na Manduku, anébo podlehneme pokušení a rozšíříme arzenál o nějakou tu novinku – třeba tuhle Tulu, nebo tuhle, nebo Bobu Peak? No vybrala bych si! Ta holka stejně do kočárku nepůjde :-D

1-ibw2014_babywearing_banner

4x reakce nize

1 Mamka { 14.10.2014 v 6:06 pm }

Byla jsem se podívat na tu výstavu “Neseni láskou”. Moc hezké a i vtipné fotky! Tak jako nese Ivan Thea a Sárku, tak jeden tatínek má vepředu děcko a na zádech v šátku maminku. Nebo v šátku uvázaném vepředu těhotná má medvídka, no a další a další nápady. Hezká propagace!

2 Veronika { 14.10.2014 v 7:46 pm }

Pěkná výstava! Kdo to připravil?

3 Mamka { 14.10.2014 v 11:07 pm }

Musím se znovu podívat. Ale minulý týden, když to zahajovali, tak tam byla velká spousta maminek s šátky, na většině fotek je vidět, že jsou dělané v Liberci (přehrada, Ještěd), tak to bude někdo místní.

4 Mamka { 15.10.2014 v 8:49 pm }

Nosimevsatku.cz byl jediný odkaz, co jsem tam našla, ale určitě jsou pouze podporovatelem této akce. Jinak to jsou fakt pouze velmi pěkné soukromé fotografie, je tam poděkování fotografům a je to regionální akce, jedna z mnoha..

Chcete neco dodat?