Random header image... Refresh for more!

Dovolená doma, ale nudná rozhodně ne

Týden volna vždycky bodne. Ani jsme tentokrát nikam nechtěli jet (nakonec se ukázalo, že vlastně nejel skoro nikdo, vždyť jsme se sotva vrátili po prázdninách do normálu) a užili si společný čas ve čtyřech pěkně doma. Eid Al Adha byl tak bezvadná příležitost poscházet se s kamarády, dospat nebo rozkoukat nové seriály.

Znáte to, ve “školním” roce prostě není na nic pořádně čas. Škola, práce, úkoly, kroužky, ten nemůže dneska, radši zítra, no ale to máte zrovna zpívánky, pak mají zas děti akci ve škole, přijde opravář, rýma… no a puf, další týden v tahu. Takže společný týden, v němž mají všichni aspoň větší část volno, je něco mimořádného a je třeba to využít. Sejít se třeba na pláži je hodně fajn!

Maroona_6.10 (5)

Zimní outdoorová sezóna je zrovna na svém začátku. Ještě je sice hodně teplo, ale voda už je příjemná a většinu dní už vane chladnější vítr od moře, žádná prádelna. Velká část naší skupiny zůstala u moře i nocovat, ale my jsme se na to ještě se Sárou úplně necítili… I tak jsme si užili s ostatníma dětičkama skvělej den a odjížděli až po setmění.

Maroona_6.10 (6)

Maroona_6.10 (4)

Maroona_6.10 (8)

Maroona_6.10 (9)

Maroona_6.10 (3)

Maroona_6.10 (1)

Vynahradili jsme si to ještě jedním celodenním výletem uprostřed týdne, to už bylo po Eidu a na pláži jsme byli skoro úplně sami.

Maroona_8.10 (1)

Maroona_8.10 (2)

A proč ne ještě jedním? :) Je to tam super a doufám, že se tam ještě do konce roku několikrát dostaneme.

Maroona_11.10 (2)

Maroona_11.10 (4)

Maroona_11.10 (5)

Maroona_11.10 (1)

Že to chtělo taky nějakou změnu, než se jenom válet v písku? Tak jsme ve středu vyrazili s domoškoláky na bowling. Zabookovali jsme obě “dětské” dráhy, které měly po stranách místo žlábku lištu, takže se koule vždycky dokutálí až na konec. Ale trvá jí to teda věčnost :-D I když už ti prckové kouli unesou, jakási aspoň minimální razance tomu ještě chybí :-D.

bowling_CC_9.10 (3)

bowling_CC_9.10 (4)

bowling_CC_9.10 (1)

A co uvařit na závěr ke společnému obědu, když všeobecně schválená byla zatím jen zelňačka? Aby to nebylo vánoční… Aby to jedly i různé děti… Takže jsme se pustili do domácích “sestav si sám” hamburgerů a byl to dobrý nápad, doporučuju. Každý si našel to své, ačkoliv po vydatné polévce to šlo dolů ztuha :-D

burgery_eid (1)

burgery_eid (2)

A další puf a týden je pryč. Zpátky ke strojům.

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?