Random header image... Refresh for more!

Sedmý měsíc (30. týden)

Aktuálně zbývá skoro přesně 10 týdnů, takže břicho je větší a větší, až bude největší na celém světě! Já bych ho směle nazvala už monstrózním, ale potřebuju si bohužel ponechat silnější adjektiva na měsíce nadcházející…

tehu_30w

Dítko má váhový odhad 1300 gramů, takže stejně, jako měl touto dobou Theuška.

Pohlaví stále nevíme a jestli nebude předmětná oblast dobře vidět ani na posledním ultrazvuku (za 2 týdny), tak už to necháme – zas tak předem důležitá informace to není. Jména jsme stejně žádná zatím nevymysleli, to je u nás evidentně vždycky na dlouho.

V prosinci jsem zapíchla všechny svoje pracovní aktivity, fakticky nastoupila na mateřskou a zažádala si o tu oficiální, která mi začne za měsíc.

Dokoupili jsme výbavičku pro druhátko sestávající v souhrnu z boardu pro Theušku a nových svrchňáčků (to jsou prosím vás kalhotky, které drží látkovou plenku na zadečku :-), zbytek výbavy podědí. A vlastně jsem nám ještě objednala knížku, do které vkládám velké naděje na své přežití :-D.

S naší aktuální doktorkou jsme zkusmo prošli porodní plán, ale byla to oboustranně zoufalá a bolestivá diskuse. No už se s ní, doufám, neuvidíme. Posháněla jsem kontakty na další dvě doktorky, jinou nemocnici a taky dulu, tak snad se nějaké rozumné řešení vyjeví.

caesarean-delivery-section-jokePupkům nazdar!

 

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?