Random header image... Refresh for more!

KPZ

V neděli jsme po plavání zamířili do parku, kde Theuška poctivě piloval svou již téměř dokonalou odrážedlovou techniku. Táhlo ho to sem tam i na kózačky, drželi jsme se i jejich směrem, ale touha pohybu vpřed byla silnější. Já obvykle spíš jen zpovzdálí pozoruju a nechám ho, ať si jezdí, kam se mu zachce. Přiběhnout jsem ale musela, když se motorka zarazila v mezeře mezi trávníkem a chodníkem, překlopila se a Theuška už se sbíral ze země s velkým pláčem. Má helmu, pád byl pomalý a koordinovaný… ale schytala to brada – odřená na větší ploše, ale hodně povrchově, bez krve (ale těsně). Přelila jsem to vodou, osušila do kapesníku a jezdilo se dál :o).

Přivedlo mě to ale na myšlenku, že bych měla asi přehodnotit základní výbavu pro výjezdy do terénu.

S výjimkou placatění se kolem baráku, kdy jsme do 5 minut doma, s sebou obvykle pro Theuškovy náhlé krize nosím sadu náhradního oblečení + klobouček nebo mikinu dle počasí, plenky (počet podle času), náhradní svrchní kalhotky, papírovou plenku, vlhčené ubrousky, igelitový pytlík, vodu, křupky nebo přesnídávku v pytlíčku a kartičku pojišťovny.

Teď bych to tedy ráda rozšířila na další v tomto věku pravděpodobné krizové situace. Zároveň chci být ale minimalista, nepřemýšlet, jestli to navíc s sebou “táhnout” – stačí, aby to pokrylo cestu domů/na pohotovost/do krámu. Vymyslela jsem si zatím upgrade o náplasti, dezinfekci na rány, fenistil, elastický obvaz, papírové kapesníky, opalovací krém a rehydratační roztok. Zvažuju nůžtičky. Určitě víc vody.

KPZ

Taštička velikosti 1 papírové plenky (vše je mini).

Nápady?  Zkušenosti?

Update: přibyla bankovka, propiska a kousek papíru.

6x reakce nize

1 Mamka { 05.02.2013 v 3:18 pm }

Hlavně, když to neodnesly zoubky. Ale jinak dokonalý servis, dokonalá matka !

2 Veronika { 05.02.2013 v 4:10 pm }

Matka dokonalý vlečňák. Jak řikám, doteď jsem si nemyslela, že je něco takovýho (s sebou) potřeba, ale bejvaly by se mi aspoň ty náplasti a víc kapesníčků hodily. V podstatě předpokládám a doufám, že to nikdy nevytáhnu, max. budu zásobovat kolemjdoucí.

3 Mamka { 05.02.2013 v 4:29 pm }

Po pár špatných zkušenostech bych si červeným písmem napsala na dveře: KLÍČE !!!

4 Veronika { 05.02.2013 v 4:57 pm }

Já ho asi přilepim zespoda na rohožku. Ale nikomu to neřikej :-)
Anebo http://tinyurl.com/acvuvdc :) Ale to mi asi nepomůže, já mám vždycky tak plný ruce, tolikrát se vracím a na tolik věcí myslím, že ta hrozba je navždy reálná :-).

5 Lenka { 12.02.2013 v 11:44 am }

Ja muzu z vlastni zkusenosti potvrdit, ze naplasti, desinfekce a maly nuzky. Co se tyce naplasti, tak ty nastrihany prouzky jsou fajn, ale pro pripad vetsi kolize je potreba mit takovy ten velky kus a ustrihnout dle potreby. A nemuzu zapomenout na bonbony, ty vetsinou utisily i hodne hlasity plac :-D

6 Veronika { 12.02.2013 v 1:30 pm }

Ha, bonbony dobrej napad! Prihodila jsem krabicku emergency rozinek :)

Chcete neco dodat?