Random header image... Refresh for more!

Výbavička pro (už!) dvoukiláčka (34. týden)

Kontrola u doktora proběhla minulý týden trošku ve spěchu (doktorovi asi 3x volali z porodního sálu :-)), ale jinak úplně v pohodě. Miminko má už skoro finální délku a 2 kila! A otáčet se jinak než hlavičkou dolů, to už ho taky ani nehne. Prostě šikulkaaa :-D.

Seznamy s výbavičkou jsou skoro kompletně proškrtané, chybí už jen pár drobností a ty už spíš jen objednat nebo dojít koupit. Asi nepřekvapí, že šátek je koupený v Čechách, zavinovačka dojela z Austrálie a koupací kyblík z Nového Zélandu… Tady prostě člověk musí trošku improvizovat :). Pár věcí jsme taky dostali a dodatečně za ně moc děkujeme.

Praní, žehlení, nastavování, instalování… nás čeká za týden. To už budu totiž na mateřské! Fjuuu. Seznam úkolů už se mi samozřejmě pěkně nahromadil, takže nuda to nebude. Ale ať nemachruju, i toho beztrestného odpoledního šlofíčka si rozhodně užiju! :-D

vybavicka

Pokojíček zatím nechystáme, miminko bude spát s námi v ložnici a přebalovák stojí mezi koupelnou a naší postelí. To bude asi brzo pěkně prošlapaná cesta :). Myslím, že už dneska bych z něj při všech těch nočních návštěvách oné místnosti dokázala poslepu vyhodit smotanou spící kočku a odložit… si břicho :-D. Pěkně se totiž pronese, i když zatím po nocích nekřičí :-D.

A v neposlední řadě taky už asi víme, jak se bude jmenovat x-). Pěkně se nám to kompletuje…

1 reakce nize

1 Janča { 14.04.2011 v 5:05 pm }

Vy máte ale šikulku! To je jasné, že už je nachystaný – už se určitě nemůže dočkat osobního přivítání – stejně jako vy! Závidím, že už máte komplet výbavičku. Verunko, Ty máš všechno dokonale zorganizované jako vždy!

Chcete neco dodat?