Random header image... Refresh for more!

Adventní čas na pohodu

Teploty neklesly pod 20 stupňů, sníh nenapad ani palmy neopadávají… takže tu jasně máme Vánoce :). A přípravy to nejsou nikterak hektické, žádné reklamy na nás neútočí, koledy hrají jen někde a stejně potichu, na rozmrzání u horkého čaje to taky není – prostě nezbývá, než si užívat pohodu a odpočinek.

Trošku jsme toho napekli, ale u nás se nic takového pořádně nesní… Takže stačily perníčky (ty ještě mimochodem nejsou ani omalované, sušené bílky zvláštně zapáchají a vůbec polevu nedrží, jako ty normální, takže asi skončíme u polévání čokoškou)…

Pernicky

Ty jsem proložila experimentálními marokánkami, u kterých jsem se stejně jako u štrůdlu dozvěděla, že je v nich “moc rozinek” (rozuměj i jedna je moc… psalo se o tom v předmanželské smlouvě?? :-D).

Marokánky, ne?

A  nakonec jsme vyzkoušeli slané sýrové krekry, ať už nám tady ta vykrajovátka nezahálí. Ale zahálet teda budou! Na takovou dobrotu jsme rovnou totiž koupili rádýlko :). Mamka si určitě taky zpětně vzpomene, že jsme před milionem let s Kamčou takovéhle “cukroví” pekly! No já jsem si vzpomněla, až když jsem viděla tu katastrofální úvodní konzistenci :))).

Domácí sýrové krekry

Jinak jsme si vyzdobili byt, nachystali všechny české pohádky, co máme, a o víkendu už postavíme stromeček. Abychom si ho taky letos trošku užili, než 30. prosince vyrazíme zase za létem :).

Plovoucí svíčky

To jsou prosím plovoucí svíčky. Že neplujou? To se zeptejte našich zvířátek, kde mají nově napajedlo :-D.

Adventní

Pískulák

Mini stromeček

Australia

1 reakce nize

1 Janinka { 26.12.2010 v 9:19 pm }

Krásné to tam máte! Cukrátka a dekorace – Ty vždycky umíš vykouzlit tak hezkou atmosféru! My jsme teprve před chvilkou dorazili (s plnými bříšky) domů ze všech rodinných návštěv. Uuuuuf – to nám ty Vánoce utekly! A zítra zase do práce . . .

Chcete neco dodat?