Random header image... Refresh for more!

Harry Potter and the Deathly Hallows

Zapomeňte na vtipné hodiny herbologie, roztomilé Vánoce v Bradavicích a kouzlení pro zábavu. Věrně duchu temné sedmé knížky série je natočen i předposlední film o Harry Potterovi. Je to akčňák s rychlým dějovým spádem a některými ultra lekavými efekty. Skoro dobře, že to není 3D :).

Liss se na Harryho těšila stejně hodně jako my, ale jak by jí to ta 4měsíční holčička dovolila? Leda že by se to opravdu precizně naplánovalo :).

Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows

Těsně před 12 (ve svou obvyklou hodinu) dostala Izzy ve Villagiu v restauraci nedaleko kina najíst a v kočárku se svým taťkou a Ivanem si šla vychutnat svůj odpolední spánek. A já s Liss jsme se zatím šly bát a přemýšlet, kde se film rozdělí, co udělali jinak než v knížce a pak vůbec ukončily debatu tím, že je potřeba to prostě znova přečíst :-). Člověk zapomíná rychle.

Ale na dítě nee! V půl třetí jsme si  spící holčičku převzaly, kluci chňapli svoje lístky a mazali na stejná místa na začátek dalšího (samozřejmě stejného) promítání. Izzy se probudila s úsměvem, najedla se a cestou domů si ještě na chvíli v autě schrupla.  Ta se má. Sice je teď jediná, kdo Deathly Hallows neviděla, ale zase jednou si všechny díly přečte i uvidí naráz!

My jdem čekat na díl poslední. Už v červenci!

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?