Random header image... Refresh for more!

Na Chomutovsku a Plzeňsku

Tak letos bezinky nestihnem. Částečně ne naší vinou, to Maruška od hlavních vařičů se rozhodla, že si přijde na svět dřív. Asi už cejtila tu vůni dozrávajících bobulí ve vzduchu :). Tak jsme ji jeli aspoň navštívit. A jako vždy, návštěva to byla vydařená.

Střelnice a nehorázná staročeská žranice

Tentokrát sraz proběhl v novém domečku v roztomilé vísce u Chomutova (Mostu?, tady je všechno blízko) našich kamarádů, který jsme museli po rekonstrukci přijít obhlídnout. Jak by se nám mohl nelíbit – prostorný s boží zahradou a jezírkem s dvacatero žábami! Ty se ostatně líbí i místnímu kočičímu osazenstvu, umíte si asi živě představit.

Rozvážná Chelsinka

Rozvážná Chelsinka

Plíživá Mafiánka

Plíživá Mafie :-D

Krom popíjení a vykrmování břicha českými specialitami jsme si udělali i výlet do Kadaně, Žatce a taky na kozí biofarmu Zásada. Když jsem onehdá psala články k propagaci jednoho českého turistického portálu, psala jsem o Zásadě hned 2x, to je náhodička.  No ale ty kozy, to jsou prostě kozy :) – mlsný, zvědavý a přátelský. I do kafe nám nadojily :)). Můžete to brát třeba jako tip na výlet.

Koza ušatá

Koza rohatá

Shetlandsští pony

Teprve v neděli jsme to vzali za Maruškou :). Holka má dva týdny a její maminka se zánětem ucha se kvůli poruše rovnováhy totiž neudrží na nohou. Nebo jo, ale asi jako po 12 dvanáctkách… tak snad to brzy přejde!

Maruška Henžlíková - 2 týdny

Maruška spící, to je dítě za odměnu asi…

Pískoviště

Dohled nad pískovištěm :)

Traktůrek

Makání na traktůrku (povšimněte si, tráva je již dávno posečena)

Je asi jasný, že nám se odsud prostě nikdy nechce… Všem účastníkům srdečně děkujem!

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?