Random header image... Refresh for more!

Čtyři roky

Tak nám to číslo zase v srpnu poposkočilo nahoru, jsme v Kataru 4 roky, i když vám se to asi zdá jako celá věčnost :). Zvykli jsme si a určité věci máme vlastně docela rádi. Nehledě na to, že dneska už rozhodně mnohem dřív najdeme máslo v Carrefouru na Al Waabu než v Tescu v Letňanech :).

Co se nám v tom čtvrtém roce v Kataru událo?

  • Zase jsme trochu pocestovali.

To je jedna z obrovských výhod – člověk to má nejen blíž, ale taky je neskutečnou motivován aspoň na chvíli vidět něco živějšího, zelenějšího, mokřejšího… :) Za uplynulý rok jsme tedy zamířili do Japonska, do Thajska a na Bali.

  • Další rodinná návštěva.

Na podzim jsme tu měli konečně i druhou mamku. Počasí bylo už fajn a i když to bylo jenom na týden, stihli jsme, myslím, i většinu “atrakcí”. Nejvíc se asi líbilo teplé moře :).

Inland Sea - my a mamka

  • Tentokrát jsme se nepřestěhovali :)

Překvapivě ještě po roce a půl jsme stále na současném místě dost spokojení.

Až teda na to, že mi tento týden málem spadl šváb na hlavu! Ještěže máme ty dva čtyřnohé švábosonary… Sice je nežerou, ale honit po bytě by je zvládli celej den. Takže vlastně bych to měla považovat za benefit, že?

  • Ani jsme nekoupili nové auto :)

Hodně jsme o tom sice uvažovali, ale nakonec z toho sešlo. Na to současné navíc v prosinci skončí půjčka a člověku je prostě vždycky ve finále bez dluhů líp.

Sorento 4. rok

  • Zato jsme oslavili 4. výročí od svatby

Už jsme oficiálně staromanželé. Mohlo by být i hůř :-)

4 years

  • Narodili se Samuel, Oliver a Isabel

Tři “západní” děti s arabským rodným listem. Rozmáhá se to, nebo co :)

Izy (2 weeks)

  • A taky Ivan změnil práci

Kvůli tomu se tady vlastně vůbec nacházíme. Firma ovšem zůstává tatáž, patro taky… :), ale ta náplň se posunula trošku někam jinam. Mám napsat, že vývojové projekty, tak tady to máte.

V souhrnu si nelze fakt na nic stěžovat, byl to dobrý a zajímavý rok. V září se přijedeme podívat, jak se dařilo vám :)). A kde máte v tom Tescu to máslo.

5x reakce nize

1 A. { 17.08.2010 v 8:44 am }

No tak to se musíte stavit u nás – my tu pro jistotu Tesco vůbec nemáme, takže čas ušetřený ne-hledáním můžeš věnovat kafi s náma. A to je výzva! ;)

2 Veronika { 17.08.2010 v 10:30 am }

To je! To uskutečníme :)

3 Lenka { 25.08.2010 v 9:09 pm }

Radši doporučuji Globus … je blíž a nevypadá to tam jako před převratem – zeleninu v Tesco Letňany znamená cibule, nějaké to plastové rajčátko a nahnilý salát :-(.
Už se na vás těšíme. Poslední úklid, o víkendu nakoupit, vyvětrat peřinky a připravit tu mojí stydlivku Majdu na návštěvníky :-). To bude asi nejtěžší … chjo.

4 Veronika { 26.08.2010 v 2:35 pm }

Tak to jsem ještě neslyšela, že by někdo pod 40 let použil spojení “před převratem” :-D :-D :-D

5 mamka { 27.08.2010 v 8:27 am }

V průběhu září se v Liberci otevře nově postavené Tesco (tedy vlastně My). Zvu vás na prohlídku a zkoušku sortimentu.
My v Liberci se fakt snaží, aby nevypadal “před revolučně”, dokonce si odpustili i takové to škatulata hejbejte se se zbožím, co provozují jiné markety. Nebo že by to měla být hra o hledání pokladu?

Chcete neco dodat?