Random header image... Refresh for more!

Vážení, je tady vážení

“Chudák žížala,” ohodnotil Ivan dnešní kočičí vážení tělesné hmotnosti. Právě před 2 týdny začala Bertíkova tukožroutská dieta a my to prostě ještě nemáme zmáknutý tak, aby nehubnul i ten, co mu v těle chrastí kosti.

Proces je takovej, že ráno dostanou oba poloviční dávku a co se nedojí, to se po 15 minutách odnese. To fungovalo ze začátku a dneska už po snídani zbydou akorát vylízaný mističky :-). Brzy odpoledne začnou stížnosti, takže žížala dostane jídlo, pohrabe se v něm, pochroustá a usne. Nepříčetnej Bertík stojí za dveřma a nadává.

Až do večera, kdy zase dostanou společně, zase poloviční dávku. Po 14 dnech zhubnul Bertík asi 100 gramů (to je v pořádku, cílem je kilo a nemělo by to být rychleji než za 4 měsíce), ale žížala zhubnul 250! Tak co s ním? Asi půjde do chlívku a budeme ho krmit jen vlastnoručně naloupaným perníčkem… (bez finále s lopatou!) :-D.

A k závažnému kočičímu tématu pár momentek z poslední doby.

Bertík ve střapci

“Bertíku, kde jsi?”

Na to se probudil a zvednul hlavu – přímo do střapce, co drží rozhrnutý závěs. A jak ho štvalo, že ho nemůže setřást! :-)

Kryšpín na krabici

Krýša na svojí krabici se svěšenýma nožičkama. Pěkně chundelatej macík, ne? Ale nešahejte na něj, jestli tomu chcete nadále věřit :-).

Bertík na klíně

Bertík vyskočil na klín a rovnou se rozvalil. Aneb příklad situace Jen dva prstíčky tam strčíme, hned zase půjdeme.

5x reakce nize

1 A. { 04.06.2010 v 10:32 am }

Hele, a ty copy jsou fakt tvoje? Ty jsou dobrý!;)

2 mamka { 04.06.2010 v 2:33 pm }

Teda proč dostává Krýša teď na jaře poloviční porce? Náš Maxik teď na jaře jí jako nezavřený a taky hubne, vylítá to venku a pořád má hlad (teda jenom na konzervu, sušenky si vezme jenom když není nikdo doma a není na kom by vykručel otevření ledničky). Schválně ho večer zvážím, jestli je spíš žížala nebo Bertík. Já bych to typla na hubeňoura, do podzima a zakládání na sádlo je ještě daleko… Jinak po dlouhé, dlouhatánské době svítí sluníčko!!! a vypadá to, že nejenom dnes, ale vydrží i na víkend!!! Moc se těším na grilovačku. Mějte se a pohlaď všechny doma za mě.

3 Veronika { 04.06.2010 v 5:32 pm }

Alenko, copak jsem nějaká Marfuša, abych si musela kvůli, byť nečekané, fotopříležitosti přimontovávat falešný copy :-D?

Mamčulko, on Krýša nepochopil náš originální záměr – kdo zaváhá, nežere. A myslím, že už pochopil, že zima nepřijde.

4 mamka { 07.06.2010 v 12:11 pm }

Maxík zbaven každodenní dávky klíšťat má s odřenýma ušima 4 kg. No kůže na něm visí…

5 Lenka { 09.06.2010 v 10:31 am }

A moje Majďátko má 5kg a hubnout nehodlá :-). Špíček na bříšku je tak sexy :-))). A navíc, když jde, tak vlastně leží.

Chcete neco dodat?