Random header image... Refresh for more!

Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se

Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!
Jojo, věčná mantra neúspěšných :). Škoda, že se náš tým “Snail Pacers” v sobotním závodě tak strašně zasekal v koloně na Al Waabu, jinak jsme měli slušnou šanci. I jako slimáci.

Věrná mantra neúspěšných :). Kdyby se náš tým “Snail Pacers” v sobotním závodě tak strašně nezasekal v koloně na Al Waabu, možná bychom měli i slušnou šanci na výhru v tomto charitativním závodě. I jako slimáci!

No posuďte – během půl hodiny jsme ze závodního seznamu měli v barevné igelitce: svíčku, list, použitou předplacenou telefonní kartu na 50 riyalů, účtenku na 11 riyalů, prázdnou flašku od mlíka, růžovou gumičku, kartónovou krabici, narozeninové přání se zvířetem, modrou ponožku, novinový článek o zvířeti (i tohle se počítá!), kelímek ze značkové kavárny s podpisem prodávajícího, menu z KFC a reklamní předmět zdarma.

A splnili jsme i další šílené úkoly….

Scavenger Hunt - drink

Bakteriální: Celý tým se musí vyfotit, jak pije naráz ze stejného nápoje.

Scavenger Hunt - kůň

Řehtací: Najděte koně.

Scavenger Hunt - palmy

Biologický: Vyfoťte palmu s nabíleným kmenem.

Scavenger hunt - auto

Barvoslepý: Objevte zelené auto… (Přitom tady fakt jezdí skoro jenom bílá :-D To ostatně demonstruje dobře i tenhle obrázek. Díky, brouku.)

Scavenger hunt - hřiště

Sportovní: Najděte fotbalové hřiště

No a pak ta kolona… To jsme byli v trapu i se všemi svými nalovenými poklady. Jen tak tak jsme se stihli vrátit do uzávěrky, zpocení až za ušima. Ale pěknej program, člověk zkrátka ve 43 stupních ve stínu dělá všelijaké nerozumy :-).

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?