Random header image... Refresh for more!

Pět ran do klobouku

Kryšpínkovi je už pět!
Narodil se v Praze a v 10 týdnech přišel k nám. V roce a půl se přestěhoval do Kataru, a tak většinu svého dosavadního života strávil tady… Kočka katarská, kdo by to byl řekl.
Dneska oslavil 5. narozeniny “želvím” dortíkem a moc si den užil. Spal třeba na ledničce, v posteli nebo na rohožce, lezl třeba po stole, po lince nebo po vaně :-D. Přejeme mu všechno nejlepší, spokojenost a hlavně zdravíčko.
A Krýša zase posílá své gratulace ke krásnému datu narození Janče a taky Beátce x-).

Pět je dneska Kryšpínkovi! Když o tom tak přemýšlím, tak on vlastně většinu svého dosavadního života strávil tady, přestěhovali jsme se, když mu byl teprv rok a půl! … Kočka katarská je to. Jak o tom jednou bude vyprávět kočkám na vesnici, se docela těšíme :).

Kryšpínek 2010 bw

5. narozeniny oslavil “želvím” dortíkem a celý den si moc užil. Spal třeba na ledničce, v posteli nebo na rohožce, lezl třeba po stole, po lince nebo po vaně :-D. Normální slavnostní den přece!

My mu můžeme tu spokojenost jedině co nejvíc přát (a dopřát). A v mezičase hluboce závidět :).

A abychom nezapomněli, Kryšulka posílá gratulace ke stejně krásnému datu narození Janince a Beátce x-).

1 reakce nize

1 Janinka { 06.05.2010 v 7:44 pm }

Milý Kryšpínku, přeju Ti všechno nejlepší k narozeninám, ať jsi stále tak elegantní a roztomilý mazel a ať jsou k Tobě páníčkové hodní! Krásné narozeniny! Až se zase uvidíme, tak to spolu oslavíme!

Chcete neco dodat?