Random header image... Refresh for more!

Ježíšek trefil

Malé nakouknutí do našich Vánoc. Jaké jsme si je udělali, takové jsme je měli. Veselé, syté, pohodové ;) Každopádně děkujeme i Ježíškovi za krásné dárky a atmosféru, kterou se nakonec přece jenom podařilo vyčarovat!

Doufáme, že si Vánoce užíváte. Byla by škoda, kdyby ne – přece jenom si na ty další budeme muset počkat celý rok.

Verča a Ivan - Vánoce 2007

Přípravy vrcholí. Stromeček svítí, svíčky plavou, večeře se peče…

Vánoční stromeček

Půstu stačilo. Boucháme šampaňské a usedáme ke stolu.

Atmosférka…

Svíčky

Zbytky lososa na víně se smetanou. Jednoduché a kompatibilní se salátem ;) Kromě toho se podávaly: oplatky s medem (a fakultativním česnekem), houbovník, polévky ve sledu zelňačka a čočkovka, bramborový salát a losos/mrkev a jahody v čokošce. Jo, všeho jsme si dali asi lžíci :-)))

Losos na víně se smetanou

A hurá ke stromečku. Přece jenom pod ním něco leží.

Byl tu Ježíšek

A rozbaleno. Především – gril je pro muže v domácnosti a iStation pro ženu v práci :-D

Rozbalené dárečky

A pár ozdůbek… Z dolních větví mizí, jak je kluci honí v lepším případě nad hlavou a v častějším po podlaze.

Takže tak. Veselé Vánoce!!

3x reakce nize

1 m { 26.12.2007 v 1:14 pm }

No huraaaaaaaaaaa, tak aj v Quatare už vedia čo sú Vianoce so všem všudy.
Tešim sa s Vami, naozaj ste si to pripravili perfektne, ale aj tak ste nam chybali, spominali sme Vas a určite sa Vam aj štikutalo.
Stromeček je prekrasny, našemu chyba Ivkova ruka ( ja som sa nevedela zorientovat bez mojho pomocnika) a nema kdo jest oplatky, perničky a tak. Cely ten blazinec je za nami a idem sa prejsť na Zobor, ved ta lenivost je hrozna.
Aj Vy dufam uz niečo robite pre svoje zdravie, uživajte si zbytok sviatkov a do Noveho roka vela- vela zdravia , šťastia a lasky.

2 Veronika { 26.12.2007 v 9:19 pm }

Děkujeme! I my jsme si připili na vaše zdraví, tak se to snad ukáže v praxi ;)

3 Mamka { 28.12.2007 v 5:22 pm }

Ahoj, připojuji se k problémům se zdobením stromečku, přece jenom to místo mě dělal přes dvacet let někdo jiný, a teď už to zbylo na mě. Při namotávání svíček mi chyběla jedna ruka, a když jsem ho doparádila, tak jsem zjistila, že sladkosti asi dám už jenom na talíř… Letos ho máme jenom s dřevěnými a slaměnými ozdobami, na lesklé kouličky nezbylo místo. Ale líbí se nám.Je tradičně červeno-zelený.V Ikee následně i ve sdělovacích prostředcích se nás snažili přesvědčit, že letos je in černá s červená, ale nám stačila v obchodech názorná ukázka. Doslova vánoce pro Satanisty. Nevím, jestli se to bude pro velký úspěch opakovat. Ve Vratislavicích Ježíšek položil dáreček i pro Vás, tak jsem ho zabalený uložila do skříně, snad na něj nezapomeneme, až tu budete. A sněhulda s ptáčkem a vločkami dorazil z Qataru i tam.
Přejeme Vám tam další úspěšný a spokojený rok, mnoho zážitků pod vodou i nad ní a hodně lásky a štěstí !!!

Chcete neco dodat?