Random header image... Refresh for more!

Náš pajda

Takhle on nám od neděle stojí, jako kdyby dával pac, akorát levou. A k tomu pajdá. Tak jsme jeli k vetovi,
měli jsme podezření, jestli si něco nevrazil do nohy. Trvající paranoia z před měsíce nacimprcampr
rozflákaného skleněného svícnu.
Doktorka to prohlídla a svou irskou angličtinou stanovila diagnózu. Popálenina. “Nechodí ven?” –  no tak to rozhodně ne, radši bytovou kočku, než placatou! “Nedopadl na horký povrch?” -
plotna, jinak mě nic nenapadá… I když šmajdají s Kryškou oba po lince hodně, i když se vaří, sporáku se
vyhýbají. Už léta, že by najednou? “Nebo od nějaké chemikálie?” – co bysme tu tak měli povalovat za žíraviny… navíc podlahu posledních 14 dní myjeme jen parou (o tom možná jindy).
No prostě nevíme. Každopádně dostal injekci s antibiotiky namíchanou s něčím proti bolesti. Sice ho to nebolí, spíš otravuje, ale mohlo by se to začít všelijak loupat a zaněcovat, tak hlavně na to. Případná kontrola za týden.

Bertík spálenina 21.2.2010

Takhle on nám Berťulajda od neděle stojí/sedí, jako kdyby dával pac, akorát levou. A k tomu pajdá. Tak jsme se v úterý sebrali a zajeli k vetovi, hlavně jsme totiž měli podezření, jestli si něco nevrazil do nohy. Trvající paranoia z před měsícem nacimprcampr rozflákaného skleněného svícnu.

Doktorka to prohlídla a zvučnou irskou angličtinou stanovila diagnózu. Popálenina! “Nechodí ven?” –  no tak to rozhodně ne, radši bytovou kočku než placatou! “Nedopadl na horký povrch?” – plotna, jinak nás nic nenapadlo… I když šmajdají s Kryškou oba po lince hodně, i když se vaří, sporáku se vyhýbají. Léty vyzkoušeno, co by tak najednou? “Nebo od nějaké chemikálie?” – ale co bysme tu tak měli povalovat za žíraviny… navíc podlahu posledních 14 dní myjeme jen parou (o tom možná jindy).

No prostě nevíme. Každopádně dostal injekci s antibiotiky namíchanou s něčím proti bolesti. Sice ho to spíš otravuje, než bolí, ale mohlo by se to začít všelijak loupat a zaněcovat, tak hlavně na to. Případná kontrola za týden. Myšák jeden…

6x reakce nize

1 e1 { 23.02.2010 v 1:53 pm }

Jojo … preprava sa stava rutinou. Nalozit kocku, vytahat zaseknute drapy z tricka, vylozit kocku, chytit kocku pod policami na krmivo, udrzat kocku na pultiku na vysetrenie, atp. … a nakoniec vycistit auto :)

2 mamka { 24.02.2010 v 9:17 am }

No jestli máte nějaký nový vyvíječ páry, tak ho taky mohl chtít vyzkoušet… Na lidské kůži je mezi popáleninou a opařením doce la rozdíl, ale na kočičí tlapce bych to asi nerozlišila. Tak mu to za mě pofoukej chudáčkovi malýmu.
Sledujete vy tam v tom teple vůbec zimní olympiádu? Teď hlásí, že v zápase Slovensko Norsko jeden Slovák má hodně hodně těžké zranění, spekulují o proražené lebce. V těch úrazech je tahle olympiáda nějaká prokletá…

3 mamka { 24.02.2010 v 9:21 am }

No a teď koukám na kalendář a podle našeho českého mají dnes svátek Matějové. Tak že zdravíme na Slovensko a přejeme všechno, co si mladí muži přejí.

4 Veronika { 24.02.2010 v 10:55 am }

Ahojky, vyvíječ páry :) – to nee, je to hlavice na vysavač, která nevysává, ale právě vyrábí páru a stírá. Takže o to se nemoh čudla spálit. Ale koukám na to a nezdá se mi, že by se mu to zhoršovalo, už to dokonce i vypadá normálně, NEPAJDÁ, nelíže si to pořád… Buď zabrala ta injekce, nebo to zdaleka nebyla nějaká zlá spálenina (což by od plotny asi byla, ne?).

Olympošku sledujeme jenom na internetu, tu a tam něco a hlavně zpravodajství, nemáme totiž žádný sportovní kanál. Je to o poznání míň zábavné :-)

5 mum { 24.02.2010 v 10:57 am }

´dakujem za mladých, neviem ako u Vás, ale naši mladí “muži” sa už hrajú na dospelákov.
Labka sa určite zahojí, a s tým vyčistením auta, môžete pokračovať až na Slovensko, i keď v tomto prípade Bertík nenesie žiadnu zodpovednosť.

6 Veronika { 24.02.2010 v 11:01 am }

Píšu si – nechat poblít další auto a vyčistit :-)))

Chcete neco dodat?