Random header image... Refresh for more!

Jak můžeš dělit bary minutama?!?

Jsme tak nějak asi v polovině tréninku na BSAC Sports Divera – ještě nám chybí pár praktických hodin a několik “zkušenostních” ponorů, ale uvidíme, jak dlouho bude trvat, než ten náš Záliv v téhle zimě “zamrzne”.

Co se týče tréninku, tak dlouhou teorii plnou matematických vzorečků už máme za sebou. Dorazili jsme ji minulý týden zkouškou, u které jsme se sice řádně zapotili, ale prolezli. V mém případě je to asi spíš náhoda, protože u úloh s nutným logickým uvažováním si připadám jako blbounek. I když se mi to Ivan snažil vysvětlit až se mi z hlavy kouřilo, chvílema na mě akorát bezmocně vypálil třeba “jak může prosím tě dělit bary minutama”? Samým vyčerpáním jsem se takové naivitě akorát smála, protože jsem fakt netušila, proč jako nemůžu :-o

Vůbec víc věcí mě dokáže při potápění pobavit. Hysterický smích po poslední podvodní hádce se mi daří vyvolat překvapivě jednoduše. Třeba když jsem při sestupu zjistila, že ten diskomfort mi způsobuje v puse chybějící regulátor. Hmm, stupid! Ale našmátrala jsem ho a vytlemila se sama sobě do něj.

Moře už je pořádná kosatka, i s neoprénem nám byla posledně asi po 3/4 hodině zima. A co jsme se přitom naběhali na pláž pro závaží, když jsme zjistili, že s tím “ochranným oblečením” a novou vestou je vyváženost ustřelená absolutně jinde. Už jsem měla pocit, že jsem nepotopitelná, když jsem blaženě klesala ke dnu (už se vzduchem) :-)

Je možný, že když bude moře ještě studenější, tak si asi do jara dáme přestávku. Ale ještě zkusíme minimálně tento víkend, ten následující bychom totiž rádi odplavali kousek dál.

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?