Random header image... Refresh for more!

Velikonoční víkend

Původně jsme chtěli napsat, co jsme dělali na Velikonoce ve 38 stupních, bez pomlázky a osení. Pohledem zpět to ale ani nestojí za nějaké dlouhé rozepisování, radši vám ukážeme pár fotek z ne/velikonočního víkendu. Co se na foťák zachytit nepodařilo? Ivanův a Tomášův vítězný nohejbalový turnájek ze soboty, lepší polovičky poctivě joggingujíce, The Laughter Factory čili stand-up show britského Comedy Store z neděle, na kterou chodíme skoro každý měsíc, a pondělní potápěcí hodinu s trochou kotrmelců (fakt, úmyslně!).

Tak jste si snad ty svátky užili trošku tradičněji s rodinou a přáteli pod neodbytným jarním sluníčkem. Myšlenkami jsme byli s vámi :-)

Skály na severu od Al Khoru

Kdo tam s námi byl

Pátek na severu tzv. “na skalách”. Pobřeží je tu narozdíl od jihokatarských dun skalnaté, ale i nějaké to pískoviště se tu a tam najde. Je tu vidět aspoň část naší slovensko-české party.

Kryšpín a jeho žlutá kukadla

Aby to Kryšpínkovi nebylo líto, zahleděli jsme se mu také čočkou do čočky.

Jablečné muffiny, už jsem v nich profík

Pondělní velikonoční muffiny (suplement mazance) doplnila docela zdařilá vajíčková pomazánka (malování původní suroviny jsme z pochopitelných důvodu přeskočili) a Kinder vejce (suplement koledy). Inu co, improvizovat se v prostých podmínkách musí.

Stejně to byly celkem príma Velikonoce.

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?