Random header image... Refresh for more!

Theo jedenáct let!

Velká ročenka už to letos nebude, ale něco přece jenom o Theovi prozradit můžem. A samozřejmě video!

Ještě mě nepřerostl! Ale je jisté, že to si dává k narozeninám naposledy.

IMG_5530

Skončil první stupeň základky a po prázdninách míří do 6. třídy! Do školy rozhodně nechce, takže jedeme dál v domácím vzdělávání. Letos se chce naučit hlavně programovat, o příslovečném určení místa a času se nějak nezmiňoval. Zvláštní.

IMG_6417

V únoru měl covid. Ráno se pozvracel, pak celé odpoledne spal a od té doby byl jak rybička. Zato ale druhý den lezl z té izolace a volného netflixu a youtubu po zdi. Ale má to aspoň za sebou.

IMG_20211207_180407

Taky má už naštěstí mizející jizvy po celém levém stehně, které si přesně na Silvestra opařil celou konvicí vroucí vody. Začátek léčby byl trošku děsivý a celkově vyčerpávající, ale myslím, že nakonec vidět nebude vůbec nic.

IMG_3352

V dubnu taky dělal první zkoušky z klavíru – trošku opožděně, ale covid hodil vidle lidem do větších plánů. Takže má první mezinárodní zkoušku (ABRSM) a krásnej certifikát se jménem ve zlatém tisku. Fancy!

IMG_6316

Jinak miluje hry na playstation i switchi – hlavně Fortnite a Animal Crossing. Každý den mi ukazuje nové memes a směje se nad nimi jak blázen. Rád dlouho spí a v jídle je stále stejně vybíravej. Theo 11.

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?