Random header image... Refresh for more!

Stavíme: Záclony

Taková blbost, žejo. Pár kusů látek zavěšených na tyči. Zajedu do Ikey a mám to za víkend hotovo. Je to k nevíře, ale nám to nakonec trvalo dva roky a stalo se to jedním z hrstky “velkých” projektů, na který vyšla letos řada. Ale tak zase my už dávno víme, že nikam nespěcháme :).

První rok jsem právě ve zmíněné mekce nábytku koupila jednu pokusnou garnyž a zjistila jsem, že na 3metrové okno (která máme 4) to nestačí. Že třímetrová záclona, co na ni prodávají, na něj taky logicky nestačí. Že vyřešit oblouk v obýváku v daných systémech taky nepůjde. A jestli ona by na to horní okno nebyla lepší žaluzie?

Další léto jsem si všechna okna důkladně proměřila a objela OBI, Bauhausy a Globusy, abych skončila zase v Ikee, s vozíkem naloženým až po okraj garnyžemi a extendory a háčky a záclonami. A dvěma roletami. Ale furt mi to nějak neštymovalo, pořád jsem to překládala a přepočítávala, přendávala… až jsem po 3 hodinách udělala exekutivní rozhodnutí a přijela domů zase naprázdno. Budeme si to muset nechat vyrobit na míru, nebo co?!

A tak to nakonec i dopadlo. Někdy je vyhlášení porážky největším vítězstvím :-P.

zaclony_detska

zaclony_obyvak2

zaclony_obyvak

zaclony_jidelna

zaclony_master

Do kuchyně to nakonec vyhrálo průsvitné plisé, které se dá stahovat shora i zdola.

zaclony_kuchyne

A i ta žaluzie se uplatila.

zaclony_zaluzie

zaclony_zaluzie-chodba

Funkční, útulnější, ale hlavně z krku :-D.

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?