Random header image... Refresh for more!

Oslavenci

IMG_2766

Počasí v dubnu – absolutně nevyzpytatelné. Respektive uzavíraly-li by se sázky, kdy bude ošklivo, bude to: v dubnu, o víkendu a když si něco naplánujete. Třeba narozeninovou oslavu ;-D. Mohli bychom se ale už poučit! 2011: vypukla písečná bouře 3 dny před oslavou (na den D se to ale zázračně vyčistilo), 2012 jsme museli všechny stáhnout domů v den oslavy, dtto 2015. 2016 jsme slavili místo plavek v mikinách!

No a letos to skoro vyšlo, nádherný čtvrtek a výborná předpověd na pátek… Akorát že v pátek ráno realita odhalila nespolehlivost pouštních rosniček. Ty totiž vodfoukla někam dáleko na moře a ještě teď hledajil cestu zpátky. Vítr fučel, že by se Zojka na nohách neudržela, a poryvy zvedaly písek, co švihal vše živé do živého. Ble.

Tak jsme se z parku zase stáhli do narychlo zajištěného clubhousu a oslavili ty dvojité narozeniny v omezené režii tam. Nebylo to ideální, ale stěžovat si nakonec nikoho neslyším. Máme totiž ty nejlepší kamarády, co si jen člověk může přát!

IMG_2708

IMG_2742

IMG_2784

IMG_2764

IMG_2777

A víc fotek vlastně ani nemám :-D. Hrály se hry, jedlo se a běhalo a pokaždé, když se všichni vidí, zase chtějí párty :). Párty třeba každý den, říkám!

IMG_2723

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?