Random header image... Refresh for more!

Stavíme: Předsíň

Že prý malé prostory musejí řešit jen malé byty… No tak to jste neviděli naši předsíň. Těsně nad 5 m2 a na nich troje dveře. Ale nakonec jsme to nějak vymysleli, to vám právě jdu ukázat, žejo :).

Začínáme s realizací. No a vidíte, ono to ani není odkud celé vyfotit!

IMG_3908

Vyklidili jsme provizorní pojízdný věšák na bundy, vymetli pavučiny. Ryze praktický duch této místnosti ale řve na poplach.

IMG_3914

Vytapetovali jsme vliesovanou tapetou, která bude tvořit pozadí předsíňové skříně. Začíná to vypadat jako někde doma. Chyby našich amatérských postupů jsou stále trochu patrné, naše učící křivka narůstala prudce.

IMG_7351

Přišli truhláři. Teď se ukáže, jak dobře bylo vše před dvěma měsíci zaměřeno :-D Kde bude zvonek, čemu překáží světlo, který díl chybí…

IMG_7359

Zmizely kraje tapety. Horní skříňka zadrhává o světlo, které najednou není uprostřed stropu :-D

IMG_7375

Ale vše se daří řešit. Visí police a zrcadlové dveře jsou taky na místě. Krajní sokly v tu ránu dodaly řešení perfektně vestavěný look.

IMG_7379

Přivrtala jsem věšáky a světe div se, fakt je to rovně, jak když střelí! Dost se mi osvědčuje vrtat skrz šablonu, než si měřit rozteče.

IMG_7395

Detail tapety.

IMG_7381

Hotovo, zabydleno. Horní skříňky začínají ve 2 metrech, takže je s Lenkou zvládneme tak akorát otevřít, ale jsou určeny specificky na skladování sezónního oblečení. A lepší, než vršit na skříních neodvratně krabice, no ne? Úložných prostor totiž není nikdy dost.

IMG_7393

Detail botníku a “nástěnek” u průchozí stěny.

IMG_3916

A ještě nesmíme zapomenout na dětské věšáky za dveřmi do garáže. Teď už nic (teoreticky) nemusí zůstávat na zemi. Aspoň dneska, řikám!

 

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?