Random header image... Refresh for more!

Stavíme: Zahrada patří dětem

A nejen našim dětem, což je super :).

zahrada-deti_panorama

Tráva, stromy, projektík pítka pro ptáčky, jahody na obíračku a vlastnoručně pěstované hrášky … to je všechno pěkný, ale kde je něco JENOM pro děti? Něco pořádně nevzdělávacího a nerukodělného? Něco jen tak jsou-přece-prázdniny! Takže jsme zase o kus dostavěli hřiště. S Marošovou vydatnou pomocí přibyla prolézačka a hlavně houpačka, které se těší veliké popularitě i přes nedořešené vrzání :-D.

zahrada-deti_hriste

zahrada-deti_hriste-all

zahrada-deti_duha

Propočítali jsme si taky objem pískoviště, Ivan natahal autem písek, a voila…. 80 litrů (čtvrtina) nám zbyla v garáži. Tak doplňovat se musí, že? Ani jsem si neuvědomila, že krom pláží, nebyly děti na písku snad rok. Strašně si v něm libují.

zahrada-deti_pisek

A momentálně nejvíc nám tu zahradu hyzdí trampolína :-D. Málem jsem si na instalaci pružin servala dlaně, ale tak se těšili! Nakonec mi Lenka pomohla postavit i ochrannou síť, přičemž jsme se jen ze sousední zahrady dozvěděli, že je máme všechny zavolat, až to konečně bude. A pak se prostě dětičky přesunuly k nám. Je to fajn mít sousedy s dětmi (a díru ve společném plotě :-D).

zahrada-deti_tramp

Zatim bez komentare

Zatim ani slovo.

Budte prvni!

Chcete neco dodat?