Random header image... Refresh for more!

Od kolegů v práci

Narozeniny 2009

Zatím jsem už stihla menší oslavu s našima v Liberci, což bylo moc fajn. Podával se borůvkový dort a k obědu kuskus, o kterém táta prohlásil, že už mu stačilo… ale na kus toho dortu by se mu ještě místečko našlo. Výchovná metoda “nejdřív jídlo, potom mlsky” na něj už bohužel několik let neplatí.

Ségra zase včera na můj věk prohlásila, že to není možné, že jsem přece byla vždycky jenom O KOUSEK starší než ona. A pak si zpětně uvědomila, že vlastně sama už má taky víc zářezů, než si připouští :) Dobrá zpráva je, že ti mladší toho prostě jen zatím víc propásli.

Strašně se těším, až dorazí do Prahy Ivan a oslavíme to ještě pořádně spolu. To ovšem pouze za předpokladu, že z upršených a ublácených kaňonů a slizkých žebříků slovenského ráje vylezou s naší australskou návštěvou živí.

2x reakce nize

1 mum { 25.06.2009 v 9:54 am }

Mysleli sme na Teba aj v Nitre, chcela som Ti aj poslať najakú “mls”, ale okolnosti zariadili, že vlakom to nie je ono. Tak snaď na budúce.
Verím, že ste spolu v rodine oslavy úspešne zvládli, a my sa tiež pripájame s blahoželaním. Určite už vieš, že aj v Gregorovciach boli s Tebou, veď ako inak mohli zvládnuť to quantum “spišskej borovičky” bez Teba.
Tak mnoho zdravia, lásky a úspechov želejú nitrania.

2 Veronika { 25.06.2009 v 2:15 pm }

Mockrát díky! Na Slovensku muselo být už podle vyprávění většinu času opravdu veselo… i v tom marastu :)

Chcete neco dodat?